1 Ocak 2014 Çarşamba

Yeni Yıl Hedefleri

Bu sene başıma gelen iki güzel şey oldu. 

İlki tabii ki pole dance. Wow Classes dan önce ne dolduruyormuş hayatımı, hayret ediyorum şimdi. Döt kadar odamda iki saat kendi kendime meczup gibi dans edebilmek ne güzel! Sırtımı bu kadar güçlü hissedebilmek, 30 yaşımda şpagatta oturabilmek, müsamere heyecanı yaşamak ne güzel.

İkincisi ise vegan olmaya karar vermekti. Gary Yourofsky'nin o konuşmasını izledim yazın bir gün ve 10-15 dakika sonra karar vermiştim. Bir gün bile pişman olmadım, bir gün bile canım peynir meynir yemek istemedi. Vicdani getirisi paha biçilemez. 


Bu yıl başarmak istediğim çok şey var. Özellikle de pole ile ilgili...


1. Splits!!

İlkokulda bale stüdyosuna giderken hocayla pazarlık yapardım, bacak açtırmayacaksınız değil mi, diye. Comfort zone'undan çıkmayı seven bir çocuk olmadım hiç.

Büyüyünce gördüm ki, hayat o güvenli alanın dışında başlarmış!

Şimdi, 30 yaşında, şpagata hiç olmadığım kadar yakınım. Görüyorum ve artırıyorum: center splits! Challenge'ına challenge ulan!




2. Head stands, hand stands

Yalandan korkmam kafa üstü çakılmaktan korktuğum kadar! Halbuki, bir kafadır kırılacak, bir pekmezdir akacak, o da boştur, boş...

Senelerdir, hangi derste, dansta, yogada mevzu amuda kalkmak oldu mu tırıs tırıs uzaklaşıyorum ortamdan. Ama bu sene 31 Aralık 23:59'a kadar kendime mühlet. O amuda çıkılacak! Hem de pata küte değil, gracefully.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder