16 Şubat 2014 Pazar

Pole'a Kaçış

Ah benim omuzlarım, göğüs kafesim... ah benim trapezius kaslarım, deltoid kaslarım...

Cumartesi günü Allah yarattı demeden hunharca çalıştırdığım zavallı bedenim, dün gün boyu bana lanet okudu. 1 saat ders, 1 saat asistanlık, 2 saat antrenman. Birdler, supermanler, butterflylar, introduction to handspringler.

Üzgünüm vücut, ama buna mecburdum.

Zira, 6 ay sonra bugün Michelle Stanek'in ileri seviye dersine giriyor olacağım!



Bu atraksiyon İngiliz Ecole de Pole'un Barcelona'da Pole Dance Factory stüdyosu işbirliğinde gerçekleştirdiği pole kampı. Bu sene üçüncüsü gerçekleştiriliyor ve 10-24 Ağustos arasında iki hafta sürüyor. İlk haftanın hocaları Marion Crampe, Anna de Carvalho & Justine McLucas, ikinci haftanınkiler Michelle Stanek, Amber Ray & Justine McLucas. Biz ikinci hafta gidiyoruz.

Her gün 2,5 saat pole, 1,5 saat de yoga, esneme, jazz, chair gibi farklı bir ders olacak.

Intermediate ve Advanced seçenekleri var. Sevinç'in haklı gazıyla "daha 6 ay var, o zamana kadar advanced olursun ve inter seçtiğine üzülürsün", gittim ileri seviye dersine kaydoldum. 

Sitede her iki seviye için de gerekli hareketleri vermişler. İleri seviye için bunlar aerial shoulder mount ve handspring.



Pole kampı çok güzel olacak. Barselona gibi bir yerde, arkadaşlarımla, süper hocalarla... Ağustos'u iple çekiyorum. Ama çok hızlı gelmese de iyi olur. Dünyanın dört bir yanından gelen pole'culara paramla rezil olmamak için hızlıca kendimi geliştirmem lazım.



PS. Bird ve butterfly mı? Evet yaptım! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder