30 Eylül 2014 Salı

Yeni


Neredeyim ben?
Yeni stüdyodayım, yeni evdeyim, yeni bir hayattayım.

Eylül başında evlendim. Evim, eşyalarım değişti. Ailem büyüdü. Pole odam da büyüdü. :)



Nikah kürsüsüne yürürken, nereye baksam mutluluğumuzu paylaşan, sevgi dolu, samimi insanlar gördüm. Bütün o hazırlık yorgunluğu uçtu gitti. 

Bu arada, stüdyo taşındı. Yepyeni kocaman bir yerimiz var artık 4 Levent tarafında. Pirinç pole'larımız var. Yeni öğrencilerimiz var. Aldığım ve verdiğim dersler için haftada 4 gün stüdyodayım. Pazartesi eve dönerken işlerinden çıkmış beyaz yakalılarla seyahat ediyorum metroda. Benim üzerimde tayt, çantamda pleaserlar. Şirketlerde çalıştığım zamanları hatırlıyorum. Yetişmeyen işleri, amirlerin yarattığı anlamsız stresi... Hayatımın sadeliği ve huzurlu akışı için şükrediyorum.

Pole ile ilişkim de benzer bir eksende şekilleniyor bu aralar. Canımın istemediği hiçbir şeyi yapmıyorum. Kendime uymak için acımasız programlar yazmıyorum. O gün canım hareket etmek istiyorsa dönüp soruyorum koluma, bacağıma, sırtıma: ne yapmak istiyorsunuz? Sonra açıyorum sevgilimin hediyesi mükkemmel pole ışıklarımı bırakıyorum elim nereye gidiyor, başım beni ne yöne çekiyor.

İki yıldır kendmi azıcık tanıdıysam, biliyorum ki böyle kalmayacak. Yine challengelar, hedefler, mücadeleler başlayacak. Ama o zamana kadar bu ruh halinin tadını çıkaracağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder