18 Ocak 2014 Cumartesi

Güzel Haberler Var!

Nasıl bir haftasonuydu bu böyle!

Cuma akşamı Zeynep'in müthiş eğlenceli workshop'u (ve pleaserlarımın siftahı), cumartesi öğlende Sevinç'in dersi, ardından Zeynep, Ezgi ve diğer kızlarla antrenman, en son da eğitmen eğitimi!

Eğitmen eğitimi başlı başına çok heyecan verici ve ayrıntılı bir konu, onu ayrıca yazacağım. Öncelikle dersler ve antrenman.

Sevinç ile wrecking ball (düz ve body roll ile), chair spin ve teddy bear çalıştık. (Kendime not: soldan da çalış Özge! Ciddiyim!)




Dersten sonra kızlarla Ot Kafe'ye gidip dinlendik. İsmi OT olduğu halde vegan bir şey olmadığından, gidip simit aldım. (Kendime not: antrenman günü yanında yiyecek daha anlamlı bir şeyler getir!)

Yemekten sonra stüdyoya döndük. Ezgi mükemmel kamerası ile Zeynep ve Sevinç'le röportaj yaptı. Bu sırada stüdyoda antrenman saatiydi ve antrenman yapan bir kız vardı. Ben de özenip yanında biraz biraz oynamaya başladım. Zaten Zeynep'in de sözü vardı leg hang çalışmak için. Nitekim, röportajı bitince o da ısındı ve beni spot etmek için geldi. 

Netice mi? Sıkı durun!




Gemini ve Superman!!!





Tamam, kesinlikle iyi olmaktan çok uzak! Ama süpermen demek ne demek biliyor musun sen, ey okuyucu? Ocak ayı hedeflerini yazarken süpermen yazacaktım, elim gitmedi, oto sansür uyguladım kendime. Yaza doğru falan yazarım diye düşünmüştüm. Nasıldı diye denerken çatana diye döndüm. Çok muyluyum, çok!

Gemini ise bu ayın hedeflerindendi. Aslında ben inside leg hang çalışmak istemiştim ama beceremedim onu o anda. Dış bacak daha kolaymış gibi geldi. Zeynep sağ olsun kafam yarılmasın diye beni kolladı. Oradan geçmekte olan Sevinç de ayağı dizden aşağıda tut diye tüyoyu verdi mi, hoop alsana Gemini!
Acıyan yerler: koltuk altı (teşekkürler teddy bear), diz arkası ( teşekkürler gemini), kasıklar (tişikkirlir sipirmin).
Bu haftaki en önemli işim bu yeni hareketleri evde çalışıp tatlı bir tesadüf olmaktan çıkarmak. 

Evet kaslarım ağrıyor! Ama uslu bir kız gibi protein ağırlıklı yiyip dolu dolu su içtim. İçki içmedim. Yarın intermediate sınıfına başlıyorum!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder