8 Mart 2014 Cumartesi

The Champion!

Pole hayatım başarılarla dolu! Gün geçmiyor ki bir yenisi eklenmesin. Misal dün, Jeannine Wilkerling'in sayfasında düzenlediği doğada pole fotoğrafı yarışmasında 1. oldum! 



Geçen ay duyurusunu gördüğüm yarışmaya ""yahu şu Çıralı fotoğraflarından göndereyim gırgır olur" diye katıldım. 52 yarışmacı daha vardı ve büyük çoğunluğu oldukça ileri seviye hareketler yapmıştı. Gıpta ettim.

Bir kaç gün içerisinde fair play'le çıktığım bu yolda beni bir hırs almasın! Kırk yıldır konuşmadığım arkadaşım mı, üniversiteden hocam mı, eski patronum mu demeden herkesten oy istemeye başlamayım! 

Yoğun PR faaliyetlerim neticesinde  Jeannine'in Pole Dance and Fitness Technique Manual'ını kazandım. Gelince içeriğiyle ilgili detaylıca yazacağım.


Ama en güzeli neydi biliyor musun sevgili okuyucu?  Oy toplama peşinde koşarken konuştuğum bir çok insanın blogumu takip ediyor olduğunu, bu dansın çok ilgisini çekmeye başladığını, ders almak istediğini söylemesi. Pole beni o kadar mutlu ediyor ki, herkes bu mutluluğu paylaşsın istiyorum!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder