1 Ocak 2016 Cuma

New Year Resolution'ı Yaptım Ki Gene!!

Yapmıycam,yapmıycam dedim ama gene yaptım.

İflah olmaz bir gençlik dizisi kahramanı, bir cosmogirl'üm adeta! Ama küçümsemeden bir durup düşünün rica ediyorum.



Fiziksel aktivite dediğin şey, sadece kendisi için (per se yani :) ), o kadar da güzel bir şey değil. Benim naciz vücudum daldan elma koparıp yemeyecekse, aslandan kaplandan kaçmayacaksa, mümkünse sağ kol üzerinde yanlı yanlı kıvrılıp yatmayı, düşüncelere, hayallere dalmayı, 9rx4'ten barfikse, 60snx5'ten plank'e, skin the cat'e, pistol squat'a tercih eder, hiç kimse kusura bakmasın.

Elmayı pazardan alır, aslansız ortamlarda yaşarken, bana bu azabı çektiren yegane neden, allahsızların instagrama koyup koyup bi yerlerimizi şişirttiği bebeyim gibi kombolar! Malumun ilamı...

Artık sular seller gibi pole'lu pole'suz conditioning'lerin önemini biliyoruz o tatlı kombolar için. Biliyoruz da, çoğumuz ısınmanın yarısında "trick mi yapsak yeaa?" "ay çok free style havamdayım yaa" diye yan çiziyoruz. Yanlış mıyım?

2016, daha önce hayatında herhangi bir iş/hobi/yaşantıyı 4 sene sürdürmemiş bendeniz için, son derece kilit bir yıl pole ile ilişkimde.

2016 kararlarım arasında her gün azıcık da olsa bir şeyler yazmak da var, haftada en az bir yemek yapmak da. Çadırlı bir tatile gitmek de var, çantamı her düzenli tutmak da.

Ama en önemlisi kaçırdığım her antrenman için kendime 20TL ceza kesecek olmam. Sene sonunda ya bayağı güçlenmiş olacağım ya da biriken 20'leri bağışlayıp sağlam sevap point kazanmış.

Her türlü karlıyım akıllım! Senin kararların neler? Yazsana bana :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder