21 Haziran 2016 Salı

Videosuz Pole (mu olur?)

İki haftadır instagram'a yeni bir video koymayınca, pek çok tanıdık benim için endişelenmeye, hasta mıyım, sakat mıyım merak etmeye başlamış.
İyiyim dostlar, sadece telefonum bozuldu.

Bugün size akıllı telefonu olmayan polecunun hayatını (dramını) yazacağım (büyük istek üzerine :) )


Şimdi mevzuya uzak olanlar dudak büküp, burun kıvırıp, gerdan kırmasın. 45 mm bir direk üzerinde 40 takla atıyoruz, tabiy ki de gözünüze gözünüze sokucaz. Tabiy ki de her yerde paylaşıcaz, sonra da kimler beğenmiş diye zırt zırt bakıcaz.
Bu iş böyle!

Gel gör ki, iki hafta önce bir sabah telefonum aniden açılmaz oldu. Adeta hayat damarlarımdan biri koptu. O zamandan bu zamana pole antrenmanlarımın da biraz rengi değişti.

1. Selam Kondüsyon Antrenmanı, Tanışabilir miyiz?
Bu sıralar bir hayli güçten düşmüştüm. Yarışma dönemi Sevinç "ringde kendinizi parçalamayın, provaya gücünüz kalsın" deyince, cemaat mıçtı ve güç antrenmanı yapmamız yasak bizim diye gezmeye başladı. Bir de pole'a çıkılan nadir zamanları "şööyle güzelli kolaylı ne yapsam da çekseeeem" diye harcayınca, sonuç: kas kaybı, kondüsyon düşmesi, belinde bıkınında takat kalmaması. 
Hal böyleyken telefonum bozulduğundan beri ring'dir, pole power'dır yardırmaya başladım. Geri döndüm uleeynnn!

2. Yapamadığım Trickler, Benim Olacaksınız!
Yalan yok, Melek'le senkronizasyon çabalarımız sonucu pek çok şey bayağı akıcı ve doğal hale geldi. Ama fi tarihinde deneyip çok da yapamayıp üzerinde çalışılması gereken bir flip mesela tarihin tozlu raflarında yerini aldı bu sırada. Ya da görülüp beğenilen ama başarmak için şöyle 1-2 hafta üzerinde çalışılması gereken bir kombo/trick, hep ertelendi.
İşte şimdi onları çalışmanın tam zamanı.

3. Strecthing, Özledin mi Beni?
Neredeyse 1 senedir adam gibi stretching çalışmıyorum. Onun yerine açı çalışıyorum. Belli açılardan bakınca efsaneyim. Ama artık yarışma tozu yutmuş, sahnelere gönül vermiş biri olarak açıdan medet umamam. Onun yerine, haftada üç gün, efendi gibi esneklik çalışmaya başladım telefonsuzluğun bana verdiği ekstra zamanlarda. Kendimi bulduğum nokta bayağı üzücü, bakmamışım dağ olmuş :)

Hal böyle, whatsapp mesajlarınızı göremiyorum. Hatta SMSlere de yanıt veremiyorum çünkü aynı tuşa 4 kere basmak gerekiyor bir harf yazmak için. Ama 5 gün aynı şarjla idare ediyorum ve bayağı bir antrenman yapıyorum. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder